JYP julkaisi useamman sopimuksen

12.5.2021
JYP julkaisi useamman sopimuksen

JYP kiinnitti kolme uutta pelaajaa. (Kuva: Jiri Halttunen)

JYP kertoo verkkosivuillaan kolmesta uudesta pelaajasta jyväskyläläisjoukkueessa.

Kanadalainen keskushyökkääjä Braden Christoffer, 27, ja JYP Jyväskylä Oy ovat solmineet 1+1 vuotisen sopimuksen. Puolustajalupaus Eetu Peltola, 21, puolestaan vahvistaa JYPin puolustusosastoa kolmevuotisella sopimuksella ja hyökkääjä Tommi Niskanen,22, liittyy JYPin liigajoukkueen kesätreenien vahvuuteen tryout -sopimuksella.

Christoffer on viettänyt edelliset kaksi kautta Norjan ja Itävallan pääsarjoissa. Kovan luonteen omaava kanadalainen on tehoillut Euroopan kaukaloihin saavuttuaan yli piste per peli tahdilla kahden edellisen kauden aikana. Christoffer siirtyy hurrikaanipaitoihin HC Innsbruckin joukkueesta, jossa hän saalisti 51 tehopistettä 46 ottelussa. Miehellä on kokemusta myös AHL ja ECHL sarjoista yli kahdensadan ottelun edestä.

21-vuotias ja vasemmalta puolelta laukova Peltola siirtyy JYPin riveihin Mestistä pelaavan K-Vantaan joukkueesta, jossa hän pelasi viime kaudella 28 ottelussa tehden 16 tehopistettä ja plusmiinus tilaston näyttäessä komeita +18 lukemia. 192-senttinen ja sulavasti jäällä liikkuva Peltola valittiin kuluneella kaudella Mestiksen vuoden tulokkaana.

22-vuotias Niskanen on JYPin omia kasvatteja ja hän pelasi menneen kauden JYPin yhteistyöseura KeuPa HT:n riveissä Mestistä.


---
Julkaisija: Jukka Malm