Arttu Pelli, Artturi Toivola ja Oliver Kiljunen HPK:n tuoreet hankinnat

12.5.2021
Arttu Pelli, Artturi Toivola ja Oliver Kiljunen HPK:n tuoreet hankinnat

Arttu Pelli (oik.) siirtyy HPK:n paitaan. (Kuva: Ella Taponen)

HPK kertoo verkkosivuillaan tehneensä pelaajasopimukset Arttu Pellin, Artturi Toivolan ja Oliver Kiljusen kanssa.

HPK:hon KooKoosta siirtyvän Pellin sopimus on kaksivuotinen. 24-vuotias Pelli on pelannut Liigaa kuuden kauden aikana yhteensä 301 ottelua, joissa on syntynyt yhteensä 63 tehopistettä.

Toivola saapuu Hämeenlinnaan Pelicansista. HPK:n juniorijoukkueissa kymmenen vuoden ajan pelannut Toivola siirtyi Lahteen A-juniori-ikäisenä. Nyt 22-vuotiaana tie tuo takaisin Hämeenlinnaan. Toivola on pelannut Pelicansin paidassa 200 Liiga-ottelua viiden kauden aikana. Toivolan sopimus on mallia 1+1, josta toinen vuosi on HPK:n optiovuosi.

Kiljusen sopimus HPK:n kanssa on yksivuotinen ja sisältää syyskuun loppuun asti ulottuvan tryout-jakson. Kiekko-Vantaalta HPK:hon siirtyvä 23-vuotias hyökkääjä pelasi päättyneellä kaudella Mestistä piste per peli tahtia, kun 28 ottelussa hyökkääjä tehoili 16+12.


---
Julkaisija: Jukka Malm