Ville Leskinen tekee paluun Kärppiin

11.5.2021
Ville Leskinen tekee paluun Kärppiin

Ville Leskinen on Kärppien oma kasvatti. (Kuva: Juuso Pellava)

Kärpät kertoo verkkosivuillaan täydentävänsä kärkipään hyökkäysketjujaan 27-vuotiaalla Ville Leskisellä, joka palaa takaisin Ouluun vietettyään viimeiset kaksi kautta SHL:n Färjestadissa ja Helsingin IFK:ssa.

Leskisen tuore sopimus on yksivuotinen.

Aika samanlaisena pelaajana palaan nyt Ouluun, kuin millaisena lähdinkin. Sain IFK:ssa pelata isoja minuutteja, ja yritin pelata samaa peliä mitä Kärpissäkin. Joitain uusia juttuja on varmasti kuitenkin tullut, sillä Jarno Pikkarainen oli minulle uudenlainen valmentaja. Hän opetti minulle paljon. Koen aikuistuneeni paljon viimeisen kahden vuoden aikana. Vastaan tuli hieman haasteita, mutta niistä selvittiin. Pelityylissä ei välttämättä suuria muutoksia ole tapahtunut, mutta ihmisenä olen kasvanut, Leskinen toteaa Kärppien sivuilla.


---
Julkaisija: Jukka Malm