Valtteri Puustinen sopimukseen Pittsburgh Penguinsin kanssa

7.5.2021
Valtteri Puustinen sopimukseen Pittsburgh Penguinsin kanssa

Valtteri Puustisen ura jatkuu NHL:ssä. (Kuva: Pekka Rautiainen)

Viimeiset viisi vuotta HPK:ssa pelannut Valtteri Puustinen ja Pittsburgh Penguins ovat solmineet kaksivuotisen tulokassopimuksen. Puustinen on Penguinsin seitsemännen kierroksen varaus kesältä 2019.

Kuopiosta lähtöisin oleva Puustinen siirtyi HPK:n riveihin B-juniori-ikäisenä ja on pelannut viimeiset viisi vuotta Hämeenlinnassa. HPK:n mukana hän on pelannut kolme edelliskautta Liigassa ollen myös joukkueen paras maalintekijä kahtena edelliskautena. Tällä kaudella laituri tilastoi 21+20=41. Hän oli myös voittamassa mestaruutta HPK:n kanssa kaudella 2018-19.

– Unelma on ollut aina pelata NHL:ssä ja nyt olen askeleen lähempänä sitä. Työ kuitenkin jatkuu kohti unelmaa. Tässä vaiheessa on kuitenkin kiitettävä kaikkia uraani tukeneita, perhettä ja valmentajia. HPK:lla on iso merkitys urani kannalta, oli oikea ratkaisu siirtyä aikanaan Hämeenlinnaan, kertaa Puustinen HPK:n sivuilla.


---
Julkaisija: Salttu Forsström