Rami Määttä ja Aleksi Matinmikko jatkavat Ässissä

4.5.2021
Rami Määttä ja Aleksi Matinmikko jatkavat Ässissä

Ässät sai mukavia pelaajauutisia. (Kuva: Tomi Vastamäki)

Ässät kertoo verkkosivuillaan kahden pelaajan jatkosta porilaisseurassa.

Ässät ja puolustaja Rami Määttä ovat tehneet kolmivuotisen jatkosopimuksen. 19-vuotias Oulun Kärppien kasvatti on pelannut Ässien organisaatiossa vuodesta 2018 lähtien. Määttä on pelannut Poriin saapumisen jälkeen myös 24 ottelua poikien maajoukkueissa.

Puolustaja Aleksi Matinmikko, 21, puolestaan jatkaa Ässissä sen jälkeen, kun porilaisseura on käyttänyt sopimuksessa olleen option kaudesta 2021–2022. Päättyneellä kaudella nuori puolustaja pelasi 23 Liiga-ottelua ilman tehomerkintöjä. U20 SM-sarjassa Matinmikko pelasi neljä ottelua tehoin 1+4 =5.


---
Julkaisija: Jukka Malm