JYP kertoi sopimusuutisia kolmesta pelaajasta

4.5.2021
JYP kertoi sopimusuutisia kolmesta pelaajasta

JYP vahvisti joukkuettaan. (Kuva: Jiri Halttunen)

JYP kertoo verkkosivuillaan kolmesta sopimuksesta.

Jyväskyläläisseura vahvistaa puolustustaan vasemmalta puolelta laukovalla ja toukokuussa 25-vuotissyntymäpäiviään viettävällä Jan Scotkalla. Scotka pelasi todella jykevän viime kauden Tshekin pääsarjassa HC Litvinovin riveissä tehden komeat 10 maalia ja 14 syöttöpistettä, ollen samalla joukkueensa tehokkain puolustaja. Scotkan sopimus on kaksivuotinen.

Maalivahti Markus Ruusu puolestaan jatkaa hurrikaanipaidassa yksivuotisella sopimuksella. Ruusu, 23, on Jämsän Kiekko-Susien kasvatti, joka pelasi uransa ensimmäiset liigaottelunsa JYPin riveissä jo kaudella 2016-20217. Pedanttina harjoittelijana tunnettu Ruusu aloittaa jo uransa kuudennen kauden liigaympyröissä.

JYP on lunastanut Mikko Salmion sopimuksessa olleen optiovuoden kaudesta 2021-2022. Jämsässä syntynyt positiivisuuden perikuvana tunnettu Salmio on kulkenut JYPin koko pelaajapolun korttelikiekosta liigajoukkueeseen. Kesällä 30-vuotisjuhliaan viettävä Salmio toimi viime kaudella joukkueen kapteenistossa kantaen varakapteenin A:ta rinnassaan. Salmio on edustanut JYPin lisäksi liigatasolla Porin Ässiä ennen paluutaan kasvattiseuraansa kaudeksi 2020-2021.


---
Julkaisija: Jukka Malm