KalPa vahvistuu Jaakko Rissasella ja Kasper Puutiolla

3.5.2021
KalPa vahvistuu Jaakko Rissasella ja Kasper Puutiolla

KalPa julkaisi kaksi uutta sopimusta. (Kuva: Atte Rissanen)

KalPa kertoo verkkosivuillaan, että seuran hyökkäyskalusto vahvistuu todellisella huippupelaajalla, kun 31-vuotias Jaakko Rissanen palaa takaisin Savon sydämeen kahden SHL:ssä vietetyn vuoden jälkeen.

Puolustus vahvistuu puolestaan nuorella lupauksella, kun 18-vuotias Kasper Puutio siirtyy Oulun Kärpistä KalPaan kaksivuotisella sopimuksella.

– "Jasun" paluu on meille iso asia. Hän on äärimmäisen vahva keskushyökkääjä tähän sarjaan. Vuodet ulkomailla on nyt toistaiseksi takana ja hän haluaa palata takaisin kasvattajaseuraansa johtamaan joukkoja edestä ja esimerkillään, urheilujohtaja Anssi Laine sanoo KalPan sivuilla.

– Kasper on minulle tuttu pelaaja juniorimaajoukkueista. Hän on vahva kamppailija ja moderni yleispuolustaja, joka omaa hyvän laukauksen. Pitkän aikavälin tavoitteet hänen osaltaan on NHL:ssä, mutta nyt hän haluaa menestyä KalPassa, Laine jatkaa.


---
Julkaisija: Jukka Malm