Jukurit-hyökkäykseen hurjasti kokemusta

14.4.2021
Jukurit-hyökkäykseen hurjasti kokemusta

Jani Tuppurainen siirtyy Jukureihin. (Kuva: Jiri Halttunen)

Mikkelin Jukurit vahvistuu ensi kaudeksi kahdella erittäin kokeneella pelaajalla, kun Jarkko Immonen ja Jani Tuppurainen siirtyvät edustamaan joukkuetta. Mikkeliläisseuran verkkosivujen mukaan molempien pelaajien sopimus on yksivuotinen.

Immoselle siirtyminen Mikkeliin on paluu Etelä-Savoon. Rantasalmen Urheilijoista maailmalle ponnistanut keskushyökkääjä on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran niin kotimaassa kuin kansainvälisillä kentillä. 39-vuotiaan hyökkääjän palkintokaapista löytyvät muun muassa KHL:n Gagarin cupin voitto, MM-kulta ja -hopea, kaksi olympiapronssia, SM-kulta sekä CHL-mestaruus. Liigassa Immosella on kasassa 597 ottelua tehoin 170+287. Neljä edellistä kautta hyökkääjä on edustanut JYPiä.

Myös Tuppurainen tuo mukanaan Jukureihin kokemusta sekä johtajuutta niin koppiin kuin kaukaloon. 41-vuotias hyökkääjä on pelannut mittavan uran Liigassa: 16 kautta sekä 886 ottelua. Noissa otteluissa Tuppurainen on tehnyt pisteet 220+392. Mukaan on tarttunut myös useita SM-mitaleita: kaksi mestaruutta, yksi hopea sekä kolme pronssia. Kahdeksan edellistä kautta JYPiä edustanut Tuppurainen oli mukana voittamassa myös CHL-mestaruutta.


---
Julkaisija: Jukka Malm