Eero Kilpeläinen nauttii kovista panoksista – ”Saamme niistä voimaa”

13.4.2021
Eero Kilpeläinen nauttii kovista panoksista – ”Saamme niistä voimaa”

Eero Kilpeläinen on innoissaan keväästä. (Kuva: Samppa Toivonen)

Liigan runkosarja huipentuu tiistaina pelattavaan viimeiseen kierrokseen. Neljällä joukkueella paikka kuuden joukossa on vielä omissa käsissä ja KalPa hakee sinettiä Ässien vieraana.

KalPa varmistaisi paikan kuuden parhaan joukossa voittamalla Porissa Ässät tiistaina.

- Innostunut fiilis. Hienoa olla tällaisessa tilanteessa, jossa asiat ovat omissa kävissä. Pääsemme pelaamaan tärkeitä kevään pelejä, joten mikäs jääkiekkoilijalle sen parempaa, KalPa-vahti Eero Kilpeläinen miettii.

Taistelu viimeisistä paikoista kuuden parhaan joukkoon ovat käyneet kiivaina läpi alkukevään. KalPan lisäksi Kärpillä, Tapparalla, Ilveksellä, Pelicansilla, KooKoolla on vielä mahdollisuus kiilata itsensä kuuden joukkoon Lukon, HIFK:n ja TPS:n seuraksi. Kilpeläinen nauttii kovista panoksista.

- Kaikki ymmärtävät mitkä ovat panokset. Olen varma, että käsittelemme ne siten, että saamme niistä voimaa. On pelkkää positiivista, että on panoksia.

- Ei ole väliä mikä joukkue on vastassa. Keskitymme vain omaan tekemiseemme ja sitä kautta tulee sitten myös hyvä tulos.

Kilpeläinen myöntää, että jääminen pois kuuden parhaan joukosta kirpaisisi.

- Olisihan se pettymys, mutta olemme joka tapauksessa playoffseissa. Sitten vain aloittaisimme pelit aikaisemmin. Tosi kliseisesti sanottuna, kaikki joukkueet pitää voittaa, jos haluaa voittaa mestaruuden eikä sinänsä ole väliä minkä joukkueen kohtaamme playoffseissa. Tavoite on tietenkin hoitaa se paikka kuuden parhaan joukossa.

Kilpeläiselle itselleen alkuvuosi oli vaikea loukkaantumisten takia. Hän oli sivussa pelikentiltä reilun kuukauden ajan, mutta on taas palannut kaukaloon parahiksi loppukauden tärkeimpiin koitoksiin.

- Myös itse olen joukkueen tavoin innoissani näistä peleistä. Olin vähän aikaa sivussa, mutta nyt olen taas täysillä mukana joukkueen arjessa. Olen harjoitellut hyvin ja sitä kautta päässyt taas hyvin mukaan.


---
Julkaisija: Salttu Forsström