Ossi Louhivaara päättää uransa tähän kauteen

6.4.2021
Ossi Louhivaara päättää uransa tähän kauteen

Ossi Louhivaaran hieno ura päättyy tähän kauteen. (Kuva: Jiri Halttunen)

Koko liigauransa JYPiä edustanut Ossi Louhivaara lopettaa huiman peliuransa tähän kauteen.

37-vuotias Louhivaara on pelannut JYPissä 15 kautta ja hänen tilillään on kautta aikojen toiseksi eniten otteluita JYPin paidassa heti J-P Hytösen jälkeen. Louhivaara on Jani Tuppuraisen lisäksi ainoa pelaaja, joka on voittanut JYPissä kaksi Suomen mestaruutta, European Trophyn sekä CHL-mestaruuden. Tehopisteiden ja pokaalien lisäksi hänet muistetaan kaukalosta kovana luistelijana sekä kiekkojen eteen uhrautuvasti heittäytyneenä alivoimapelaajana. Pukukopissa Louhivaara oli todellinen ilopilleri ja joukkuehengen luoja, joka otti huomioon kaikki kanssapelaajat.

Ossi Louhivaaran pistesaldo 728 runkosarjan ottelussa on 154+168=322. Playoff-pelien saldo 95 ottelussa on 23+16=39. Lisäksi hän edusti Suomea jääkiekon MM-kisoissa keväällä 2015.

JYP tiedottaa Louhivaaran lopettamisesta verkkosivuillaan.


---
Julkaisija: Salttu Forsström