Tuukka Tieksola Liiga-podcastissa: ”Tiesin, että minulla on kaikki taidot, että voin tehdä tehoja”

2.4.2021
Tuukka Tieksola Liiga-podcastissa: ”Tiesin, että minulla on kaikki taidot, että voin tehdä tehoja”

Kuva: PicFactor Oy /Jussi Määttä

Tuukka Tieksola on pelannut noin kuukauden Kärppien ykkösketjussa ja tulosta tulee.

Liigan mielenkiintoisimpien hyökkääjien joukkoon kevätpuolella noussut Kärppien Tuukka Tieksola muistaa hyvin sen, kun sai ensitilaisuutensa Mika Pyörälän ja Cody Kunykin kanssa samassa ketjussa.

– Taisi olla Lappeenrannassa SaiPaa vastaan, kun olin ensimmäisen kerran näiden herrojen kanssa. Olihan se tosi siistiä, kun pääsin näyttämään. En jännitellyt. Tiesin, että osaan pelata, ja paikat tuntuivat hyvältä. Annoin vaan mennä ja meillä lähti menemään hyvin heti alusta asti. Kemiat kohtasivat, ja on ollut tosi siistiä pelata siinä, hän kertoo Liiga-podcastissa.

Suuren roolin myötä Tieksolan pistetilastot ovat kaunistuneet kovaa vauhtia. Ensimmäisen maalinsa hän teki helmikuussa ja maaliskuuhun mahtui kaksikin kolmen tehopisteen iltaa.

– Itseluottamus on ainakin parantunut. Ketjussa on aika helppo pelata ja paikkoja on tullut. Tehoja olisi voinut tulla enemmänkin. Tiesin, että minulla on kaikki taidot siihen, että voin tehdä tehoja. Nyt on sattunut uppoamaan ja on ollut aika siistiä, Carolina Hurricanesin varaama Tieksola kertoo.

Millainen oma roolisi tässä ketjussa on?

– Emme ole puhuneet mitään tuommoista, mutta oletan, että minun hommani on enemmän hyökkäyspäässä.

>> Tuukka Tieksolan koko haastattelu on kuunneltavissa Suplasta.


---
Julkaisija: Aija Saha