Valtteri Kakkonen jatkosopimukseen JYPin kanssa

1.4.2021
Valtteri Kakkonen jatkosopimukseen JYPin kanssa

Valtteri Kakkonen on tehnyt tällä kaudella kolme maalia. (Kuva: Jiri Halttunen)

Puolustaja Valtteri Kakkonen ja JYP ovat allekirjoittaneet seuran verkkosivujen mukaan kahden vuoden jatkosopimuksen, joka päättyy keväällä 2023.

Diskoksen kasvatti ja vahvan kilpailijaluonteen omaava Kakkonen on vakiinnuttanut paikkansa JYPin puolustuksessa tämän kauden aikana. Monipuolisesti peliä pelaavan ja sulavasti liikkuva Kakkonen vietti Kanadan WHL junioriliigassa pelikauden 2018-2019 jonka jälkeen hän palasi JYPin riveihin kaudeksi 2019-2020.

– Kakkonen on todellinen kilpailija, joka lyö itsestänsä aina kaiken likoon jokaisessa pelitilanteessa. Kakkonen on kehittynyt viimeisen kahden kauden aikana selkeästi jokaisella ammattijääkiekkoilijan osa-alueella. Kakkonen on Jyväskylän omia poikia, jolle pelaaminen JYPissä merkitsee todella paljon ja uskonkin hänestä kasvavan monivuotinen runkopelaaja seurallemme, JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kommentoi Kakkosen sopimusuutista JYPin sivuilla.


---
Julkaisija: Jukka Malm