Pelicansin Roine: ”Meillä on oma sana sanottavanamme karkeloissa”

31.3.2021
Pelicansin Roine: ”Meillä on oma sana sanottavanamme karkeloissa”

Miika Roine uskoo Pelicansin menestysmahdollisuuksiin. (Kuva: Juha Tamminen)

Pelicansin taistelu paikasta kuuden parhaan joukkoon jatkuu torstaina, kun lahtelaiset saavat kotikentälleen TPS:n. Pelicansin kokeneen Miika Roineen mukaan joukkueella on edellytykset mennä pitkälle tänä keväänä.

Liigan sarjatilanne on erittäin kutkuttava, kun taistelu sijoituksista käy kovana. Roine nauttii kevään peleistä.

- Hyvin on mennyt tähän asti. Saadaan tosissaan pelata, kevätaurinko paistaa ja panokset ovat kovat, kun taistellaan paikasta kuuden joukossa ja puolivälierissä. Mikäs tässä, Roine heittää.

Pelicans on ollut yksi kauden positiivisista yllättäjistä, sillä lahtelaisjoukkueessa tapahtui runsaasti muutoksia viime kauden jälkeen. Roineen mukaan joukkueessa on ollut hyvä tunnelma koko kauden ja se on heijastunut myös tuloksiin.

- Kausi on ollut plusmerkkinen. Meillä on ollut hyvä meininki heti alusta lähtien. Olemme menneet sekä joukkueena että yksilöinä paljon eteenpäin ja joukkueessa on ollut koko ajan positiivinen fiilis. Olemme paiskineet hyvin hommia, että olemme mahdollisimman hyvässä vireessä kevään tärkeissä peleissä.

Liiga on tällä kaudella erittäin tasainen ja mestariehdokkaita on monia. Roine uskoo Pelicansilla olevan mahdollisuudet jatkaa kauttaan pitkälle kevääseen.

- Tavoitellaan sitä, että voitetaan viimeinen peli ja pyrimme parantamaan pala palalta ja katsotaan sitten keväällä missä ollaan. Mielestäni meillä on oma sana sanottavanamme karkeloissa.

Roine siirtyi täksi kaudeksi Pelicansiin, mutta lahtelaisseura on hänelle ennestään tuttu, sillä hän pelasi siellä myös kausina 2014-16. Edelliset neljä kautta kuluivat Jukureissa, jonka kapteenina hän toimi myös kolmen kauden ajan.

- On tuntunut tosi hyvältä olla takaisin, vaikka joukkue on muuttunut paljon viime kerrasta. Taitaa olla vain yksi sama pelaaja, mutta taustahenkilöissä on samoja. On ollut kiva tulla takaisin, pelit ovat menneet hyvin ja olen viihtynyt hyvin.

Roine on tehnyt tälläkin kaudella takuuvarmaa työtä ja hoitanut oman tonttinsa. Myös hän on ollut tyytyväinen kauden suorituksiinsa.

- Kausi on ollut aika tasaista suorittamista. Välillä on tullut huonompia pelejä ja välillä parempia. Tietenkin jokainen haluaa aina pelata paremmin, mutta olen ihan tyytyväinen, arvioi Roine.


---
Julkaisija: Salttu Forsström