Lari Heikkinen ja Turo Asplund nähdään Sportissa myös ensi kaudella

30.3.2021
Lari Heikkinen ja Turo Asplund nähdään Sportissa myös ensi kaudella

Turo Asplund tunnetaan hyvänä aloittajana. (Kuva: Samppa Toivonen)

Sport on vahvistanut ensi kauden hyökkäystään, kun Lari Heikkinen ja Turo Asplund nähdään Sportin paidassa myös ensi kaudella. Asplund on tehnyt jatkosopimuksen vaasalaisjoukkueen kanssa ja Heikkisen optio tulevasta kaudesta on käytetty.

Oululaislähtöinen hyökkääjä Lari Heikkinen, 20, saapui Sportin A-junioreihin kaudelle 2018-19 ja on määrätietoisella työllä raivannut tiensä edustusjoukkueen rinkiin. Liigadebyytti tuli viime kaudella ja kuluneella kaudella Heikkinen on noussut A-junioreiden ja Hokin Mestis-pelien kautta mukaan Liigaan. Kun näytönpaikka aukesi, niin kentällä nähtiin tunnetusti vauhtia, taklauksia ja asennetta.

– Heikkinen on tehnyt kovan työn kehittymisen eteen ja se kantaa hedelmää. Hän on kova urheilija ja hyvä asenne tulee varmasti kantamaan pitkälle. Meillä on vahva usko, että Lari tulee ottamaan isompaa roolia jo ensi kaudella, sanoo Vaasan Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä seuran sivuilla.

Keskushyökkääjä Turo Asplund, 35, aloittaa kolmannen kautensa Vaasassa ja 12. kautensa Liigassa. Asplund on laadukas pelaaja, joka suorittaa viidensadan (498) liigapelin kokemuksella hyvällä tasolla illasta toiseen.

– Asplund on joukkueellemme tärkeä pelaaja. Taso ei heittele ja sitä saadaan mitä tilataan. Aloitukset ovat tämän päivän kiekossa tärkeässä roolissa ja Turo kuuluu niissä Liigan parhaimmistoon. Erikoistilannepelaaminen aloituksista yli- ja alivoimaan kuuluvat vahvuuksiin. Hienoa nähdä Turo Sport-paidassa myös ensi kaudella, päättää Jämsä.


---
Julkaisija: Salttu Forsström