Niko Seppälä ja Patrik Siikanen jatkavat JYPissä

29.3.2021
Niko Seppälä ja Patrik Siikanen jatkavat JYPissä

Patrik Siikanen nähdään JYPin paidassa myös ensi kaudella. (Kuva: Jiri Halttunen)

JYP on tehnyt sopimukset puolustaja Niko Seppälän ja hyökkääjä Patrik Siikasen kanssa. Seppälän sopimus on kaksivuotinen ja Siikasen uusi sopimus kattaa ensi kauden.

Tänä keväänä Helsingin IFK:sta lainasopimuksella JYPin riveihin siirtynyt Seppälä on esiintynyt vahvasti väkevän fyysisen pelinsä ja oivallisen kiekollisen pelinsä ansiosta. Vasemmalta puolelta laukova Helsingin IFK:n kasvatti on löytänyt paikkansa JYPin alakerrasta Hurrikaanipaitojen "isäntänä" muutaman kiertolaisvuoden jälkeen.

- Seppälän kaksivuotinen sopimus tuo meille selkeää fyysisyyttä ja kiekollista suoritusvarmuutta puolustukseemme seuraavien kausien ajaksi. Seppälä on kova kamppailija kaukalossa ja todella kova urheilija kaukalon ulkopuolella. Uskon Seppälän ottavan meillä seuraavien kausien aikana vielä isoja askelia pelaajana kohti kansainvälisen tason pelikenttiä, kommentoi JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen seuran sivuilla.

Siikanen on puolestaan alun perin Espoon junioripolun kasvatteja. Vahvasti luisteleva ja kovaa laukova Siikanen siirtyi JYPin riveihin keväällä 2019.

- Siikasen jatkosopimus on iso palanen JYPin uudelleenrakentamista. Siikasen kehityskäyrä on tällä kaudella ollut nousujohteinen, ja hän on alkanut lunastamaan niitä odotuksia, joita häneen asetettiin, kun hän saapui Jyväskylään. Siikanen tuo joukkueeseemme luistelu- ja kamppailuvoimaa. Siikasella on potentiaalia hyökkäyssuuntaan vahvan laukauksen ja kiekollisten taitojensa avulla. Uskonkin Siikasen hyökkäys- ja kokonaisvaltaisen pelaamisen nousevan uudelle tasolle ensi kauden aikana, Viitanen toteaa JYPin sivuilla.


---
Julkaisija: Salttu Forsström