Waltteri Merelä Liiga-podcastissa: ”Toivottavasti joku nuori ottaa minusta mallia”

19.3.2021
Waltteri Merelä Liiga-podcastissa: ”Toivottavasti joku nuori ottaa minusta mallia”

Kuva: Aarno Vuorinen

Waltteri Merelä on noussut tällä kaudella Pelicansin ykkösketjun hyökkääjäksi. Hän haluaa loppukaudelta vielä enemmän tehoja.

Pelicansin Waltteri Merelä pelaa uransa toista kokonaista kautta Liigassa. Hän on ottanut viime aikoina paikkansa Hannes Björnisen ja Iikka Kangasniemen rinnalta Pelicansin ykkösketjussa.

– Koko ajan tässä on paljon kehitytty ja peliajan ja vastuun myötä on saatu hyviä kokemuksia uusista tilanteista, joita ei ole aikaisemmin ole tullut. Pitää olla tyytyväinen siihen, että olen mennyt tosi paljon eteenpäin. Toivotaan, että hyvä jakso jatkuu keväällä, ja saan sitä kauttakin tulosta enemmän tehtyä, Merelä kertoo Suplan Liiga-podcastissa.

Merelä myös lähti kauteen kovin odotuksin.

– Viime loppukausi meni tosi hyvin ja sain tehtyä tulosta, kun sain paljon peliaikaa. Tähän kauteen tulin isoilla odotuksilla. Sain pelata ykköskentässä, niin totta kai se nostaa odotuksia. En tiedä, oliko yliodotuksia, mutta oli realistista, että pystyn ottamaan ison stepin. Totta kai iso steppi on jo otettu, mutta ei ehkä tehopisteiden muodossa.

22-vuotias Merelä antaa kiitosta kokeneemmille joukkuekavereille, joiden kanssa teki töitä kesän.

– Tässä on ollut viime aikoina keskustelua tästä Liigan nuorempien ja vanhempien pelaajien erosta, niin kyllä ainakin itselleni vanhemmat pelaajat ovat olleet äärimmäisen tärkeitä. He ovat näyttäneet esimerkkiä ja ottaneet mukaan treeneihin. Se on ihan korvaamaton apu minulle. Toivottavasti joku nuori ottaa myös minusta mallia, hän sanoo.

Merelän koko haastattelu on kuunneltavissa Suplassa.


---
Julkaisija: Aija Saha