Mika Pyörälän upea ura jatkuu Kärpissä

6.3.2021
Mika Pyörälän upea ura jatkuu Kärpissä

Hieno ura jatkuu. (Kuva: Jussi Määttä)

Kärpät kertoo verkkosivuillaan, että seura ja joukkueen kapteeni Mika Pyörälä, 39, ovat solmineet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Ahon mukaan Pyörälän jatko on upea asia koko organisaatiolle. Kokenut seuraikoni tuo joukkueeseen pelillisen antinsa lisäksi myös poikkeuksellista johtajuutta.

– Mika on jo ikoni ja legenda tässä seurassa. Upeaa, että hän pystyy vielä pelaamaan huipputasolla tässä sarjassa. Hän on merkittävä palanen tulevan kauden joukkuetta, mutta myös koko Kärppä-yhteisöä. Hän on kokonaisvaltainen ja älykäs pelaaja. Lähes korvaamaton siinä vaiheessa, kun lähdetään katsomaan, että voitetaanko vai hävitäänkö peli, Aho toteaa Kärppien verkkosivuilla.

Kuluvalla kaudella Pyörälä on pelannut 40 ottelua tehopistein 10+14=24. Pyörälän mukaan oma peli on tuntunut hyvältä, ja joukkue on onnistunut löytämään oman tasonsa pienten ailahtelujen jälkeen.

– Kausi on ollut joukkueelta nousujohteinen. Ihan hyvän startin jälkeen koettiin vähän vaikeuksia, mutta keräsimme rivimme kasaan ja tulimme varmasti yhtenäisemmäksi joukkueeksi. Sitä kautta ollaan saatu peliä uomiin. Vielä on paljon lätkää jäljellä tällä kaudella, ja minä uskon, että me pystymme vieläkin parantamaan, Pyörälä huomauttaa.


---
Julkaisija: Jukka Malm