Saku Kinnunen KooKoon takalinjoille

1.3.2021
Saku Kinnunen KooKoon takalinjoille

Saku Kinnunen on pelannut Liigaa aiemmin KalPassa. (Kuva: Jiri Halttunen)

KooKoon puolustuspää saa odotettua leveyttä, kun Ruotsin Hockey Allsvenskanissa Västerviks IK:ssa alkukauden pelannut Saku Kinnunen, 26, saapuu Kouvolaan.

Vasemmalta puolelta laukova puolustaja on urallaan pelannut Allsvenskanin lisäksi Liigaa ja Mestistä edustaen mm. KalPaa, Jukureita, IPK:ta ja Hokkia. Tällä kaudella Västerviks IK:ssa Kinnunen ehti pelaamaan 37 ottelua tehden niissä yhdeksän tehopistettä. Toissakaudella Kinnunen nakutti peräti 37 tehopistettä (10+27) Mestiksessä IPK:n paidassa.

– Kinnunen on luotettava ja tasainen suorittaja illasta toiseen. Hän tuo kaivattua laajuutta puolustukseen loppukaudeksi, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi uutta pelaajasopimusta seuran sivuilla.


---
Julkaisija: Salttu Forsström