Sam Lofquist palaa SaiPan paitaan loppukaudeksi

26.2.2021
Sam Lofquist palaa SaiPan paitaan loppukaudeksi

Sam Lofquist nähtiin SaiPan riveissä viimeksi kaudella 2015-16.

SaiPa saa kovan paluumuuttajan, kun Sam Lofquist edustaa lappeenrantalaisjoukkuetta loppukauden ajan.

Lofquist on tuttu mies SaiPan paidasta, sillä hän pelasi seurassa kausilla 2014-16. Kovan lyöntilaukauksen omaava Lofquist merkkautti tuolloin 117 runkosarjan ottelussa pisteet 19+36=55 ja playoffseissa syntyi 12 ottelussa pisteet 3+1.

SaiPan jälkeen amerikkalaispelaajan ura jatkui KHL-joukkue Torpedo Nizhni Novgorodissa ja pelasi myös Sveitsissä EHC Biel-Biennessä, AHL:n San Antonio Rampagessa, KHL:n Kunlun Red Starsissa, SHL:n Linköping HC:ssa sekä tällä kaudella jälleen Kunlun Red Starsissa. Tällä kaudella hän ehti pelata Kunlun Red Starsissa 21 ottelua pistein 2+9. Hänen sopimuksensa seuran kanssa purettiin joulukuussa loukkaantumisen takia.

- Moni tietysti muistaa pelaajan ja päällimmäisenä on jäänyt mieleen erittäin hyvä laukaus. Hyvä yleispelaaja, joka pystyy pelaamaan tosi paljon minuutteja. Tuo oman kokemuksen, sillä on pelannut aika paljon kansainvälisiä pelejä. Uskomme myös, että hänellä on paljon annettavaa ylivoimapeliimme, SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen kommentoi SaiPan sivuilla.

Lofquist saapuu Lappeenrantaan lauantaina.


---
Julkaisija: Salttu Forsström