Anssi Salmela jatkaa loppukauden Ilveksessä – Tuomas Salmelan optio käytetty

26.2.2021
Anssi Salmela jatkaa loppukauden Ilveksessä – Tuomas Salmelan optio käytetty

Anssi Salmela nähdään Ilveksen riveissä loppukauden. (Kuva: Aarno Vuorinen)

Helmikuun alussa Ilveksen joukkueeseen liittynyt Anssi Salmela jatkaa seurassa loppukauden ajan. Samalla Ilves tiedottaa verkkosivuillaan, että Tuomas Salmelan sopimuksessa ollut optio ensi kaudesta on käytetty.

25-vuotias Salmela siirtyi Ilvekseen keväällä 2018 ja on merkkauttanut pelaamassaan 140 runkosarjan ottelussa pisteet 5+22=27. Tällä kaudella hänen pistetilastoihin on kirjattu 1+4=5.

– Vuosi vuodelta Ilveksessä kehittyneen Tuomas Salmelan nykyiseen sopimukseen sisältyi seuran optio kaudesta 2021-2022. Hän kilpailee ja kamppailee joka päivä täysillä sekä on valtavan kehittymishalunsa myötä erinomainen esimerkki joukkueemme sisäiseen arkeen. Olemme erittäin tyytyväisiä, että Tume jatkaa Ilveksessä myös ensi kaudella. Uskomme, että hänellä on vieläkin mahdollisuus saavuttaa seuraava taso pelaajana, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela seuran sivuilla.

Anssi Salmela liittyi Ilveksen mukaan helmikuun alussa kuukauden mittaisella sopimuksella, jota on nyt pidennetty kestäväksi loppukuun ajan. 36-vuotias Salmela otti heti ison roolin joukkueessa ja on urakoinut peleissä keskimäärin lähes 22 minuuttia ottelua kohden ja on kahdeksassa pelissä saalistanut pisteikseen 1+3=4.


---
Julkaisija: Salttu Forsström