KooKoo lainaa Joona Voutilaisen HPK:sta

24.2.2021
KooKoo lainaa Joona Voutilaisen HPK:sta

Joona Voutilainen pelaa loppukauden KooKoossa. (Kuva: Pekka Rautiainen)

KooKoon kokoonpano täydentyy, kun kouvolalaisjoukkue vuokraa HPK:n maalivahti Joona Voutilaisen. Vuokrasopimus kestää loppukauden.

186-senttinen maalivahti on pelannut tämän ja edelliskauden HPK:ssa. Ennen tätä Voutilainen on nähty Liigassa JYPin ja Pelicansin paidassa ja Mestiksessä KeuPa HT:ssa ja Peliitoissa. Voutilainen on Grankulla IFK:n kasvatti ja hän pelasi alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa vuonna 2014.

– KooKoon maalivahtiosasto tarvitsee täydennystä, sillä Oskari Salminen on valitettavasti viikkoja sivussa. Juuri kun edessä on kauden kovin otteluruuhka, Voutilainen tarvittiin jakamaan kuormaa yhdessä Victor Brattströmin kanssa, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi siirtoa KooKoon sivuilla.


---
Julkaisija: Salttu Forsström