Tapparaan alkukuusta siirtynyt Topi Nättinen: "Siistiä on ollut"

23.2.2021
Tapparaan alkukuusta siirtynyt Topi Nättinen: "Siistiä on ollut"

Topi Nättinen on pelannut tällä kaudella viisi Liiga-ottelua. (Kuva: Saana Hakala)

Tappara julkaisi helmikuun alussa hyökkääjä Topi Nättisen, 26, sopimuksen tamperelaisseuran kanssa.

Alkukaudesta Nättinen pelasi Ruotsissa HockeyAllsvenskania HC Vita Hästenin joukkueessa.

– Olihan se hienoa, että parin kuukauden pelaamattomuuden jälkeen pääsi taas tositoimiin. Sopimus syntyi todella nopeasti, Tapparasta otettiin yhteyttä ja päivässä kaikki oli kunnossa. Sitten vaan Tampereelle ja karanteenin kautta peleihin, Nättinen kertoo.

Nättinen on pelannut tähän mennessä viisi ottelua Tapparassa ja saalistanut kaksi syöttöpistettä.

– Siistiä on ollut, kun on päässyt pelaamaan Tapparan kaltaisessa huippuorganisaatiossa. Tässä on kun tätä touhua seurannut, niin ei tarvitse ihmetellä sitä, miksi Tappara on ollut viime vuosien kestomenestyjä. Meillä on ketju pysynyt samana ja siinä on ollut hyvä pelata, Nättinen huomauttaa.

Tällä viikolla Tappara kohtaa HPK:n Hämeenlinnassa ja JYPin sekä SaiPan Tampereella. Näistä seuroista jyväskyläläislähtöinen Nättinen on edustanut aiemmin urallaan JYPiä ja SaiPaa.

– Peleistä HPK on vieraissa ja muut kotona, niin tällä viikolla ei onneksi tarvitse kovain paljon bussissa istua, Nättinen naurahtaa.

– Onhan niitä vanhoja seuroja vastaan aina oma pieni erityislatauksensa. Mutta nyt on vähän erilaista, kun ei ole väkeä katsomoissa, Nättinen muistuttaa.

Nättinen pelaa Tapparassa helmikuun loppuun saakka ulottuvalla ottelukohtaisella sopimuksella.

– Tämä viikko on vielä sopimusta jäljellä. Vielä ei ole tarkkaa tietoa siitä, jatkuuko sopimus. Sen aika näyttää, Nättinen toteaa.


---
Julkaisija: Jukka Malm