HIFK:n Johan Motin väliaikaisessa pelikiellossa

20.2.2021
HIFK:n Johan Motin väliaikaisessa pelikiellossa

Liigan kurinpitodelegaatio on määrännyt HIFK:n Johan Motinin väliaikaiseen pelikieltoon kurinpitokäsittelyn ajaksi perjantain Pelicans–HIFK-ottelussa tapahtuneesta tilanteesta.

Tilannehuone on tarkistanut ottelun tilanteen ajassa 29.08, jossa Motin taklaa Pelicansin Miro-Pekka Saarelaista. Ottelun tuomaristo tuomitsi tilanteesta Motinille pienen rangaistuksen ja käytösrangaistuksen (2+10) syynä pään tai niskan alueelle kohdistunut taklaus (sääntö 124).

Liigan kurinpitodelegaatio on katsonut videotallenteet tilanteesta ja pitää taklausta ottelurangaistuksen arvoisena tekona. Koska HIFK pelaa jo tänään lauantaina, Johan Motin määrätään väliaikaiseen pelikieltoon Liigan kurinpitosääntöjen 35 §:n nojalla asian kurinpitokäsittelyn ajaksi.


---
Julkaisija: Antti Seppänen