Pelicans katkaisi tappioputkensa torstai-illan maali-iloittelussa

18.2.2021
Pelicans katkaisi tappioputkensa torstai-illan maali-iloittelussa

Pelicans palasi takaisin voittokantaan. (Kuva: Tomi Natri)

Torstai-illan ainoa ottelu tarjosi runsaasti maaleja. Pelicans kaatoi JYPin katkaisten samalla neljän ottelun tappioputkensa.

JYP - Pelicans 3–5 (0-2, 1-2, 2-1)
>> Tilastot
>> Ottelukooste
>> Lehdistötilaisuus

Pelicans katkaisi neljän ottelun tappioputkensa JYPiä vastaan torstai-iltana. Joukkueet tarjosivat runsasmaalisen kamppailun, jota vierasjoukkue lopulta hallitsi. Ottelun hahmoksi muodostui lahtelaisten 20-vuotias hyökkääjä Aleks Haatanen. Haatainen iski ottelussa pisteet 1+2. Vierasjoukkueen jokainen osuma syntyi eri pelaajan lavasta. Miika Roine, Sakke Hämäläinen, Alex Lindroos, Matias Rajaniemi sekä Haatanen iskivät kaikki maalit vierasjoukkueelle. Casimir Jürgens tarjoili kaksi Pelicansin osumaa.

JYP pääsi harjoittelemaan Liigan heikointa ylivoimaansa peräti seitsemän kertaa. Tämä tuotti tulosta, sillä Robert Rooba osui kahdesti Pelicansin verkkoon ylivoimalla. Ottelun viimeisen maalin iski kolmannessa erässä JYPille Aleksi Malinen. Markus Ruusu torjui kotijoukkueen maalilla 23 kiekkoa. Pelicans vahti Jasper Patrikainen torjui yhteensä 15 laukausta. Jyväskyläläiset sivuavat tappion myötä seurahistoriansa pisintä tappioputkea. JYP on pelannut nyt kahdeksan ottelua voitoitta.


---
Julkaisija: Nooa Ruuth