Ässien Ikonen: "Jostain syystä itsellä pelit kulkevat paremmin, kun aurinko paistaa"

10.2.2021
Ässien Ikonen: "Jostain syystä itsellä pelit kulkevat paremmin, kun aurinko paistaa"

TPS:n Ruben Rafkinin kanssa taistelva Jasse Ikonen on saalistanut kuluvalla kaudella viisi pistettä. (Kuva: Teemu Saarinen)

Kokenut Jasse Ikonen liittyi Ässien miehistöön marraskuussa.

Mm. HIFK:ta, Kärppiä ja Ilvestä aiemmin urallaan edustanut 30-vuotias hyökkääjä solmi tuolloin porilaisten kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen.

– Hyvillä mielin olin sen jälkeen, kun Ässistä otettiin yhteyttä. Olihan se kesän jälkeen hankalaa, kun moni asia oli epäselvää. Mutta jaksoin harjoitella ja nyt näyttää siltä, että Ässiin liittyminen oli hyvä idea, Ikonen toteaa.

Ikonen on nyt pelannut "patapaidoissa" 15 ottelua ja maaleja on syntynyt kolme. Noista osumista kaksi on tullut helmikuussa.

– Olisihan sitä alkuun toivonut, että olisi ollut harjoituspelejä alla. Alku meni aika lailla tuntumaa hakiessa. Mutta pari, kolme viikkoa on mennyt jo normaalimmin. Jostain syystä itsellä pelit kulkevat paremmin, kun aurinko paistaa.

Neljästä edellispelistään kolme voittanut Ässät on Liigassa tällä hetkellä sijalla kymmenen.

– Kyllä meidän kannattaa yhä edetä peli kerrallaan eikä miettiä kevättä liian pitkälle. Tasaisuutta tarvitaan ja jokainen piste on tärkeä, Ikonen muistuttaa.

– Tahti peleissä tiivistyy, mutta tykkään siitä, Ikonen alleviivaa.

Illan kierroksella porilaiset kohtaavat Tampereella Tapparan.

– Kova vastus on edessä. He ovat saaneet aika hyvin rivejään viime aikoina kuntoon, Ikonen muistuttaa.


---
Julkaisija: Jukka Malm