Karri Rämö siirtyy TPS:n maalille

8.2.2021
Karri Rämö siirtyy TPS:n maalille

TPS saa kovan vahvistuksen riveihinsä. (Kuva: Teemu Saarinen)

TPS on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen maalivahti Karri Rämön kanssa. Rämö liittyy TPS:n mukaan tällä viikolla.

Rämö on ollut tämän kauden pelaamatta, mutta pelasi viime kaudella SHL:ssä Djurgårdenin riveissä. 34-vuotias Rämö on pelannut urallaan myös NHL:ssä yhteensä 159 runkosarjan ottelua Tampa Bay Lightningin ja Calgary Flamesin joukkueissa sekä KHL:ssä Avangard Omskissa ja Jokereissa. KHL:ssä tilille kertyi 191 runkosarjan ottelua.

– Olemme tästä hankinnasta enemmän kuin innoissamme. Saamme maalivahtiosastollemme tekijän, jonka meriitit puhuvat puolestaan. Karrin kokemus kovista peleistä on suuri apu meidän joukkueelle ja uskomme, että Karrista saadaan lisäarvoa meille Ari Moisasen valmennuksessa. Uskomme myös, että Andrey Kareev ja Rämö muodostavat meille vahvan maalivahtikaksikon kevään taistoihin, kertoo TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio hankinnan taustoja seuran sivuilla.

– Aika hienot fiilikset! TPS on näyttänyt kuluvalla kaudella vahvalta ryhmältä, joka haluaa voittaa. Tällainen tilaisuus on kokeneellekin maalivahdille todella upea. Haluan auttaa joukkuetta voittamaan ja lyödä kaiken osaamiseni pöytään, paaluttaa puolestaan Rämö.

Edellisen kerran Rämö nähtiin Liiga-jäillä kaudella 2016-17, kun hän pelasi Pelicansissa hetken. Sitä ennen hänet nähtiin Liigassa kaudella 2005-06 HPK:n paidassa.


---
Julkaisija: Salttu Forsström