KooKoo katkaisi Pelicansin voittoputken

27.1.2021
KooKoo katkaisi Pelicansin voittoputken

KooKoon voittoputki venyi jo kuuden ottelun mittaiseksi. (Kuva: Ella Taponen)

KooKoo katkaisi Pelicansin voittoputken. Lukon Lassi Lehtinen torjui keskiviikkona neljännen peräkkäisen nollapelinsä.

KalPa - Jukurit 5–2 (2-0, 2-1, 1-1)
>> Tilastot
>> Ottelukooste
>> Lehdistötilaisuus

KalPa nappasi toisen peräkkäisen voittonsa keskiviikkona Jukureita vastaan. Kotijoukkue aloitti maalinteon ensimmäisessä erässä Leevi Aaltosen kauden ensimmäisellä osumalla. Vain muutama minuutti myöhemmin Juuso Könönen lisäsi KalPan johtoa ylivoimalla. Ottelun puolivälissä kuopiolaiset karkasivat jo neljän maalin karkumatkalle. Osumista vastasivat Severi Immonen sekä kolme pistettä ottelussa iskenyt Aleksi Klementti.

Jukurit heräsi tämän jälkeen ja tekivät ottelun kaksi seuraavaa maalia. Aleksandr Jakovenkon sekä Simon Stranskyn osumat eivät kuitenkaan riittäneet haastamaan voitosta.

Lukko - JYP 4–0 (1-0, 1-0, 2-0)
>> Tilastot
>> Ottelukooste
>> Lehdistötilaisuus

Lukko piti paikkansa Liigan kärkipaikalla, kun se kaatoi JYPin keskiviikkona. Nollapeli oli Lukko-vahti Lassi Lehtiselle jo kuun neljäs. 21-vuotias ei ole päästänyt selkänsä taakse maalin maalia vuonna 2021. Kotijoukkue aloitti maalinteon ensimmäisen erän loppupuolella Daniel Audetten maalilla. Kotijoukkue lisäsi johtoaan toisessa erässä, kun Mikko Petman iski kiekon JYP-maaliin.

Isännät maalasivat vielä kahdesti päätöserässä. Robin Press sekä Anrei Hakulinen viimeistelivät lukemat. Kahden pisteen iltaa viettivät Audette (1+1), Hakulinen (1+1) sekä Sebastian Repo (0+2).

Pelicans - KooKoo 1–3 (1-1, 0-1, 0-1)
>> Tilastot
>> Ottelukooste
>> Lehdistötilaisuus

KooKoo päätti Pelicansin voittoputken keskiviikkona jatkaen samalla omaa voittokulkuaan. Vierasjoukkue ei ollut tappiolla ottelussa kertaakaan. KooKoo aloitti maalinteon 12 minuutin pelin jälkeen Oskari Mannisen osumalla. Vajaa kolme minuuttia myöhemmin Miika Roine toi isännät tasoihin alivoimalla. Ottelun voittomaali nähtiin heti toisen erän alussa Aleksi Ainalin lavasta. Pelicans painoi päälle, mutta Victor Brattströmin taakse ei uponnut loppuaikana yhtäkään kiekkoa. 3–1-lukemat viimeisteli KooKoon kultakypärä Ahti Oksanen.

TPS - HIFK 3–0 (1-0, 1-0, 1-0)
>> Tilastot
>> Ottelukooste
>> Lehdistötilaisuus

TPS kasvatti voittoputkensa jo viiden ottelun mittaiseksi, kun se nollasi HIFK:n Turussa. Samalla turkulaiset nousivat HIFK:n ohi sarjataulukossa. TPS:n kultakypärä Josh Kestner avasi maalihanat ensimmäisessä erässä. Seuraavaa osumaa jouduttiin odottamaan ottelun puoliväliin saakka, kunnes Markus Nurmi lisäsi kotijoukkueen johtoa kauden 13:lla osumallaan. Lukemat viimeisteli kolmannessa erässä Lauri Pajuniemi. Voiton takuumiehenä oli kaikki 29 laukausta torjunut Andrei Karejev. Nollapeli oli venäläiselle kauden ensimmäinen.


---
Julkaisija: Nooa Ruuth