Jukurien päävalmentaja vaihtuu ensi kaudeksi

21.1.2021
Jukurien päävalmentaja vaihtuu ensi kaudeksi

Marko Kauppinen suuntaa kauden jälkeen kohti uusia haasteita. (Kuva: Tomi Vastamäki)

Marko Kauppinen ei käytä Jukurien tarjoamaa jatkosopimusta ensi kaudeksi ja näin Jukurien päävalmentaja vaihtuu kaudelle 2021-22. Kauppinen siirtyy Jukurien verkkosivujen mukaan kauden jälkeen Liigan ulkopuolisiin valmennustehtäviin.

Kauppinen tuli Jukurien päävalmentajaksi tammikuussa 2020 ja sopimuksessa oli optio, joka kattoi vielä ensi kauden. Kauppinen on kuitenkin päättänyt olla käyttämättä optiota ja ilmoittanut siirtyvänsä Liigan ulkopuolisiin valmennustehtäviin tämän kauden jälkeen.

- Lähtöpäätös rakkaasta seurasta ei ollut helppo, ja toivon, että jonain päivänä voin vielä palata kotiseuraani takaisin monia kokemuksia rikkaampana. Nyt keskittyminen on täysin tässä kaudessa, sillä pelejä on vielä paljon jäljellä. Haluan kuitenkin jo tässä vaiheessa kiittää koko yhteisöä tuesta ja kannustuksesta raskaana koronavuotena. Tehdään yhdessä tästä meille hieno kevät, Kauppinen sanoo Jukurien sivuilla.


---
Julkaisija: Salttu Forsström