KooKoo hakee pisteputkelleen jatkoa Sportia vastaan

15.1.2021
KooKoo hakee pisteputkelleen jatkoa Sportia vastaan

Sport etsii avausmaaliaan KooKoota vastaan tällä kaudella. (Kuva: Samppa Toivonen)

Perjantain Liiga-kierroksella pelataan kaksi ottelua. KooKoo kohtaa Sportin, TPS puolestaan isännöi Jukureita.

KooKoo - Sport
>> Kokoonpanot

Viiden ottelun pisteputkessa liitävä KooKoo isännöi perjantaina Sportia. Keskiviikkona KalPan jatkoajalla kaatanut kotijoukkue yrittää nousta sarjataulukossa ylöspäin. Sportin voittoputki tuli puolestaan päätökseen rumalla tavalla. Vaasalaiset matkasivat torstaina Pelicansin vieraaksi, missä kotijoukkue oli tyly isäntä. Pelicans murjoi vierasjoukkueen lopulta lukemin 50.

Joukkueet kohtaavat toistamiseen tällä kaudella. Kotijoukkue vei kaksikon ensimmäisen kamppailun marraskussa Vaasassa 40-lukemin. Kuudentena sarjataulukossa majaileva KooKoo nousisi voitolla Kärppien ohi viidenneksi. Kouvolalaisilla on kuitenkin perjantain ottelun jälkeen kaksi peliä enemmän pelattuna. Sport nousisi voitolla kahdeksanneksi.

KooKoon kultakypärää kantaa keskiviikkona kaksi pistettä iskenyt Ahti Oksanen. Sportin paras pistemies on Sebastian Stålberg. KooKoon tuorein hankinta Christian Thomas debytoi kouvolalaisten ykkösketjussa.

TPS - Jukurit
>> Kokoonpanot

TPS palaa tositoimiin viikon tauon jälkeen, kun hyökkäyspäätään vahvistanut Jukurit vierailee Turussa. Kotijoukkue yrittää katkaista kolmen ottelun tappioputkensa perjantaina. Edellisen kerran viime perjantaina kaukalossa nähty turkulaisjoukkue hävisi Sportille voittomaalikilpailussa.

Jukurit saa vahvistuksia hyökkäykseensä, kun loppukauden mittaiset sopimukset tehneet Brandon Yip sekä Pontus Netterberg debytoivat mikkeliläisten kakkosketjussa. Vierasjoukkue nähtiin kaukalossa edellisen kerran tiistaina, kun HIFK nollasi Jukurit Mikkelissä. Mikkeliläisten kehittynyt alivoima on ollut avain joukkueen kurssin kääntöön syyskauden loppupuolella. Voitolla joukkue nousisi taistelemaan viimeisestä playoff-paikasta.

Joukkueiden kultakypäriä kantaa TPS:n puolelta Josh Kestner. Jukurien paras pistemies on puolustaja Axel Rindell.


---
Julkaisija: Nooa Ruuth