Sportin Jesse Paukku innolla KalPan kimppuun

12.1.2021
Sportin Jesse Paukku innolla KalPan kimppuun

Jesse Paukku on valmiina haastamaan KalPan. (Kuva: Samppa Toivonen)

Vahvassa vireessä oleva Sport kohtaa tiistaina vieraskentällä KalPan. Vaasalaisten Jesse Paukku lähtee luottavaisena haastamaan kuopiolaisia.

Sportin kausi on ollut pienoista aaltoliikettä. Kauden ensimmäisissä peleissä se onnistui nappaamaan hyviä vierasvoittoja, mutta keskivaiheelle osui seitsemän tappiollisen ottelun putki. Sen jälkeen vaasalaisten peli lähti taas rullaamaan, kun seitsemästä edellispelistään se on voittanut kuusi.

- Alkukausi oli hitaamman puoleinen. Meillä pelaajilla on tavoitteet korkealla ja päätimme, että täältä tullaan vielä. Hyvä, että seura myös satsasi ja hankki meille kovia pelimiehiä. Olemme pelanneet kurinalaisesti ja saaneet käännettyjä tiukkoja pelejä voitoiksi. Olemme päässeet nyt hyvään liitoon, Paukku toteaa.

Joulukuulle osunut muutaman viikon tauko antoi joukkueille mahdollisuuden keskittyä harjoitteluun, mutta Sport joutui tauolle oltuaan kolmen voiton putkessa. Paukku myöntää, ettei tauko ollut helppo ja koneessa oli hieman karstaa pelien käynnistyttyä.

- Se oli varmasti kaikille hankala ja vaikea tilanne. Olimme hyvässä vireessä ennen taukoa, joten se tuli meille vähän huonoon kohtaan. Tauko näkyi vähän sen jälkeen, kun palasimme kentälle ja oli vähän vaikea tulla taas pelaamaan. Kokovisiirin käyttö ei helpota asiaa, mutta se on kaikille sama.

Huomionarvoista Sportin tuloksissa on se, että voitoista kolme on tullut voittomaalikilpailussa ja varsinaisella peliajalla ratkenneista peleistä, kolme on päättynyt maalin erolla. Seuraavaksi Sport kohtaa tiistaina KalPan.

- Hyvillä mielin kohtaamme KalPan ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Kiva nähdä missä mennään ja KalPa on meille iso haaste, ennakoi Paukku.


---
Julkaisija: Salttu Forsström