Maalivireensä löytänyt Kai Kantola uskoo KalPan menestykseen

11.1.2021
Maalivireensä löytänyt Kai Kantola uskoo KalPan menestykseen

Kai Kantolan tehot tällä kaudella ovat 9+3=12. (Kuva: Atte Rissanen)

KalPan Kai Kantola on yksi Liigan kuumista pelaajista tällä hetkellä. Syksyllä 33 vuotta täyttänyt hyökkääjä on onnistunut maalinteossa neljässä ottelussa putkeen.

– Ihan hyvin on nyt mennyt tauon jälkeen. Siinä oli pitkä aika ilman pelejä ja se oli aika erikoinen tilanne. Mutta näistä on vain selvittävä, Kantola miettii.

Yhteensä Kantola on heiluttanut verkkoa kuluvan kauden aikana yhdeksän kertaa, joka on eniten kuopiolaisseuran pelaajista. Ennen tätä maaliputkea Kantola jäi tosin ilman osumia toistakymmentä peliä peräjälkeen.

– Jääkiekko on sellaista, että aina ei voi olla peleihin tyytyväinen. Mutta tärkeää on se, että joukkue on onnistunut varsin hyvin, Kantola sanoo.

Lauantaina Ilveksen voittanut KalPa suuntaa uuteen viikkoon viidenneltä sijalta. Tiistaina KalPa kohtaa kotikaukalossaan Sportin.

– Hyvillä mielin lähtee uuteen viikkoon, kun peleissä on taas säännöllisyyttä. Sitä jaksaa paremmin painaa duuniakin, Kantola heittää.

Tiukka viikko tuo lisäksi vastaan keskiviikkona Kuopiossa KooKoon ja lauantaina Helsingissä HIFK:n.

– Peli kerrallaan mennään kautta eteenpäin, mutta kyllä tavoitteet ovat korkealla. Nyt aletaan elää sitä aikaa vuodesta, että eroja alkaa sarjataulukossa tulla. Näkee sen, mikä joukkue jaksaa parhaiten painaa, Kantola alleviivaa.


---
Julkaisija: Jukka Malm