Ytterell uskoo KooKoon menevän pitkälle tällä kaudella

30.12.2020
Ytterell uskoo KooKoon menevän pitkälle tällä kaudella

Alexander Ytterell pelaa toista kauttaan Suomessa. (Kuva: Ella Taponen)

KooKoo löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta seitsemänneltä sijalta. Puolustaja Alexander Ytterellin mukaan joukkueella on eväät mennä pitkälle tämän kauden aikana.

KooKoon puolustuspelaaminen on ollut tällä kaudella vahvaa ja se on päästänyt keskimäärin neljänneksi vähiten maaleja ottelua kohden. Hyökkäyspelaaminen kuitenkin erottaa kouvolalaiset Liigan terävimmästä kärjestä tällä hetkellä, sillä KooKoo on tehnyt 2,9 maalia ottelua kohden.

- Olemme pelanneet muuten hyvin, mutta maalintekomme on ollut vähän vaikeaa. Olemme kuitenkin hyvässä tilanteessa ja kun saamme maalihanat auki, uskon meidän olevan kova uhka kaikille, arvioi Ytterell.

Ruotsalaispuolustajan mukaan KooKoolla on kaikki palikat olemassa menestykseen.

- Meillä on hyvä joukkue ja hyvä valmennus. Mielestäni meillä on mahdollisuudet mennä ihan loppuun asti. Tässä on vielä kautta paljon jäljellä ja mitä vain voi tapahtua, mutta uskon joukkueeseemme eikä mikään joukkue varmasti halua pelata meitä vastaan.

Jos KooKoolla on vielä vara kiristää ruuvia, niin myös Ytterell kokee henkilökohtaisesti pystyvänsä vielä nostamaan tasoaan.

- Omaan kauteeni en ole niin tyytyväinen. En ole päässyt vielä parhaalle tasolleni. Kolme viimeistä ottelua ennen taukoa antoivat kuitenkin viitteitä paremmasta ja sen päälle on hyvä rakentaa.

Ytterell pelaa toista kauttaan Suomessa ja ensimmäistään KooKoossa. Hän on nauttinut ajastaan kouvolalaissseurassa.

- Joukkue on täynnä hyviä tyyppejä ja meillä on hyvä valmennus. Joka päivä on mukava mennä harjoituksiin. Olen tykännyt todella paljon. Kouvola on hyvä paikka pelata jääkiekkoa, kiittelee Ytterell.

KooKoo on seuraavan kerran tositoimissa keskiviikkona, kun Ässät isännöi kouvolalaisia.


---
Julkaisija: Salttu Forsström