Ässien Kotkansalo: "Siitä maalista tuli mielettömän hyvät fiilikset"

28.12.2020
Ässien Kotkansalo: "Siitä maalista tuli mielettömän hyvät fiilikset"

Kasper Kotkansalo on saanut hyvin vastuuta Ässissä. (Kuva: Tomi Vastamäki)

Täksi kaudeksi Ässiin tullut puolustaja Kasper Kotkansalo, 22, viimeisteli uransa ensimmäisen Liiga-maalin marraskuun lopulla TPS:aa vastaan.

Kotkansalo on Wisehockeyn tilastojen mukaan joukkueensa kolmanneksi ahkerin laukoja, joten palkinto antoi odotuttaa varsin pitkään.

– Siitä maalista tuli mielettömän hyvät fiilikset. Tuntuu, että olen laukonut todella paljon eikä millään mennyt sisään. Jo yliopistovuosilta tuli pieni apina selkään, mutta se lähti tuolla maalilla.

Kotkasalo pelasi alkukaudesta paljon Markus Niemeläisen kanssa. Jokin aika sitten Ässät kertoi Niemeläisen palaavan Edmonton Oilersin vahvuuteen.

– Aika monessa joukkueessa on tullut nyt muutoksia. Aika näyttää, kuinka paljon ne vaikuttavat voimasuhteisiin, Kotkansalo miettii.

Ässät on pelannut kuluvalla kaudella jo 21 ottelua. Se on kaikista Liiga-joukkueista eniten. Pinnoja on koossa 24 ja sijoitus kymmenes.

– Tauko tuli meille hyvään paikkaan, sillä siinä tuli muutama vaisumpi peli peräkkäin. Joukkueen kasaaminen kesti koronan vuoksi pitkään ja hitsaantuminen vie aikansa. Nyt on näyttänyt harjoituksissa hyvältä.

Maanantaina 28.12. porilaisten pelit jatkuvat vierasottelulla Sportia vastaan.


---
Julkaisija: Jukka Malm