SaiPa:n Koskiranta Helsingin vierailun alla: "Kyllä se erilaista tulee olemaan"

17.12.2020
SaiPa:n Koskiranta Helsingin vierailun alla: "Kyllä se erilaista tulee olemaan"

Jarno Koskiranta on SaiPan kokeneimpia pelaajia. (Kuva: Kimmo Metsälä)

Ennen taukoa kolme ottelua putkeen voittanut SaiPa on yksi niistä joukkueista, jotka ovat tulessa ennen joulua. Perjantai-iltana on edessä vierasottelua HIFK:ta vastaan Helsingin Nordenskiöldinkadun hallissa.

– Isolle kirkolle mennään ja kirkkaisiin valoihin. Mutta kyllä se erilaista tulee olemaan, kun ei ole yleisöä. Vähään aikaan ei ole sellaisia pelejä tullut pelattua, SaiPa-hyökkääjä Jarno Koskiranta naurahtaa.

– Silti on vain pystyttävä keskittymään peleihin aivan kuten normaalisti. Onhan se kiva, että saadaan harjoitusten oheen täytettä, Koskiranta muistuttaa.

Wisehockeyn tilastot todistavat, että Koskiranta kuuluu SaiPan kovimpiin urakoitsijoihin. Luistelukilometrejä on tullut lähes 90 kilometriä. Maksiminopeus on joukkueen kovin, 38.4 kilometriä tunnissa.

– Alku oli hankalaa, mutta loppua kohden paransimme. Sama koskee omia esityksiä. Siitä on hyvä rakentaa kevättä kohden. Pleijarit on kaikkien tavoitteena ja ne ovat hienointa tässä ammatissa, Koskiranta toteaa.

Yksi selkeä toive Koskirannalla on pudotuspelipaikan lisäksi keväälle.

- Toivotaan, että pian yleisö pääsee peleihin mukaan. Se olisi todella iso asia, konkarihyökkääjä toivoo.


---
Julkaisija: Jukka Malm