Santeri Hatakalle ja Miro Nallille jatkoa Ilveksessä

1.12.2020
Santeri Hatakalle ja Miro Nallille jatkoa Ilveksessä

Ilveksen Liiga-joukkueeseen Miro Nalli nousi viime kaudella. (Kuva: Aarno Vuorinen)

Ilves kertoo verkkosivuillaan tehneensä jatkosopimukset puolustaja Santeri Hatakan, 19, ja hyökkääjä Miro Nallin, 21, kanssa.

Hatakan sopimus kattaa kaudet 2021-2024 ja Nallin sopimus kaudet 2021-2023. Pelaajien voimassa olleet sopimukset sisälsivät option ensi kaudesta.

Hatakka on NHL-seura San Jose Sharksin kuudennen kierroksen varaus ja on pelannut käynnissä olevalla kaudella Ilveksen jokaisessa 19 Liiga-ottelussa. Hatakka on summannut niissä pisteet 1+2=3.

– Santeri Hatakka on päivästä yksi lähtien kehittynyt Ilveksessä kohti isompia ympyröitä ja pienempiä kaukaloita. Hänen luistelunsa ja luonteensa ovat aivan eliittiä ja mahdollistavat NHL-unelman tavoittelun sekä kehittymisen arjessa, urheilujohtaja Timo Koskela toteaa Ilveksen sivuilla.

Nallin saldo kuluvan kauden Liiga-otteluissa on puolestaan 2+5=7, kun pelejä on kertynyt 17.

– Yksi urheilijan ja jääkiekkoilijan hienoimmista piirteistä on halu kehittyä ja mitata itseään joka päivä. Tämän ominaisuuden omaava Miro Nalli on vahva luistelija ja hänellä on suuri sydän, jotka ovat mahdollistaneet kehittymisen erittäin kokonaisvaltaiseksi ja joukkueelle arvokkaaksi pelaajaksi. Fyysisten ominaisuuksien edistyessä Miron pelaaminen tulee kehittymään vielä entisestään. Olemme hyvin iloisia, että myös hänellä oli halu jatkaa Ilveksessä, kommentoi Koskela.

Tällä ja viime viikolla julkistettujen jatkosopimusten myötä Ilveksellä on kymmenen kauden 2021-2022 kattavaa pelaajasopimusta, joiden ohella seitsemän muun pelaajan sopimuksessa on optio tulevasta kaudesta.


---
Julkaisija: Jukka Malm