Ilves jatkoi Joona Ikosen sopimusta

30.11.2020
Ilves jatkoi Joona Ikosen sopimusta

Joona Ikonen jatkaa pitkään Ilveksessä. (Kuva: Aarno Vuorinen)

Ilves on jatkanut hyökkääjä Joona Ikosen sopimusta kahdella vuodella. 22-vuotiaan monipuolisen laitahyökkääjän uusi sopimus kattaa siis kauden 2024 loppuun saakka.

Ikonen debytoi Ilveksen Liiga-joukkueessa kaudella 2016-17. Samana vuonna hään voitti myös A-nuorten runkosarjan pistepörssin. Nokian Pyrystä Ilvekseen C-juniori-ikäisenä siirtynyt Ikonen on pelannut Liigassa yhteensä 146 ottelua tehden yhteensä 74 (32+24) pistettä. Seitsemässä pudotuspelissä on tullut pisteitä 1+1=2. Tällä kaudella Ikonen on ollut kuukauden päivät sivussa tositoimista ja pelannut yhdeksän peliä tilastoiden niissä pisteitä 2+3=5.

– Halusimme hyvissä ajoin tarjota Joona Ikoselle jatkoa hänen voimassa olevaan sopimukseensa ja olemme erittäin onnellisia, että "Iksalla" oli myös halu jatkaa Ilveksessä vielä pitkään. 22-vuotiaana pelaajana Joona on vasta menossa kohti parhaita pelivuosiaan. Hän tulee jatkossakin olemaan meille erittäin tärkeä pelaaja niin Hakametsässä kuin UROS LIVE -areenassakin, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela seuran sivuilla.

– Mitä kovempi peli tai paikka, sitä paremmin Joona pelaa, mikä on todellisen huippupelaajan ja ammattilaisen merkki. Ihmisenä sekä pelaajana arvostamme hänet erittäin korkealle. Hänen kokonaisvaltaisessa pelaamisessaan on paljon hienoja yksityiskohtia, jotka mahdollistavat joukkueen menestymisen ja pelaajan kehittymisen.

Ilveksellä on tällä hetkellä kahdeksan kauden 2021-2022 kattavaa pelaajasopimusta, joiden ohella yhdeksän muun pelaajan sopimuksessa on optio tulevasta kaudesta.


---
Julkaisija: Salttu Forsström