HPK:lle kolme jatkosopimusta

29.11.2020
HPK:lle kolme jatkosopimusta

Tommi Tikka nähdään HPK:n riveissä myös ensi kaudella. (Kuva: Pekka Rautiainen)

HPK on solminut yksivuotiset jatkosopimukset Tommi Tikan, Henri Kannisen ja Miro Ruokosen kanssa. Tikka ja Kanninen pelaavat tällä hetkellä toisia kokonaisia kausiaan oranssissa ja Ruokonen puolestaan jo viidettään.

25-vuotias Tikka on tällä kaudella merkkauttanut pisteet 2+3=5.

– Tommi on meidän keskikaistamme voimahahmo. Hän on kehittynyt meillä vielä lisää kiekollisessa pelissä. Tarjolla on jatkossakin tontti erikoistilannepelaamisessa ja tärkeissä aloituksissa. Parhaimmillaan sytyttää niin joukkueen kuin yleisön, kommentoi HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola HPK:n sivuilla.

HPK:hon kultaisena keväänä 2019 siirtynyt Henri Kanninen kuuluu myös HPK:n suunnitelmaan ensi kaudella. Sekä laidassa että keskellä pelaamaan pystyvä Kanninen on osunut tällä kaudella kahdesti ja syöttänyt viisi maalia.

– Henrin pelillinen rooli on kasvanut ja kiekollinen peli on kehittynyt HPK-aikana. Hyvän pelikäsityksen ansiosta hän pystyy pelaamaan tarvittavaa roolia aina ykkösen laidasta neloskentän keskelle. Henri on luotettava ja tasainen suorittaja laitahyökkääjän tai keskushyökkääjän roolissa.

HPK-kasvatti Ruokonen nousi Kerhon Liiga-joukkueeseen kaudella 2015–2016 ja 24-vuotias Ruokonen on tehnyt tällä kaudella kaksi maalia.

– Miro tuo joukkueeseen luisteluvoimaa ja on HPK-laisen taistelun ruumiillistuma. Hän on fyysisesti vahva sekä erittäin hyvässä kunnossa ja tuo suoraviivaisuutta hyökkäyspeliin, kertoo Toivola.


---
Julkaisija: Salttu Forsström