Ässät vahvistuu Jasse Ikosella – Rasmus Tirronen jatkaa maalilla

20.11.2020
Ässät vahvistuu Jasse Ikosella – Rasmus Tirronen jatkaa maalilla

Jasse Ikonen tuo kokemusta Ässiin. (Kuva: Tomi Natri)

Ässät on vahvistanut joukkuettaan tehdessään loppukauden mittaisen sopimuksen Jasse Ikosen kanssa. Ikonen on ollut alkukauden pelaamatta.

30-vuotias hyökkääjä on urallaan pelannut Liigassa KalPassa, JYPissä, HIFK:ssa, Kärpissä ja viime kaudella Ilveksessä. Kärppien kanssa hän voitti mestaruuden keväällä 2018. Ilveksessä hän teki teki viime kaudella pisteet 10+7=17.

- Olemme rakentaneet joukkuetta olosuhteiden pakosta hiukan erilaisella strategialla ja se on antanut meille taloudellista liikkumavaraa, mutta toisaalta tuonut urheilullista haastetta.

- Olemme todella tyytyväisiä, että saamme Jassen Ässiin. Hänen mukanansa tulee yli 500 Liiga-ottelun kokemus sekä menestyvistä organisaatioista että niistä, jotka tavoittelevat huipulle pääsyä.

- Jasse on monipuolinen joukkuepelaaja, kova urheilija, hyvä kamppailupelissä ja maalinedustoilla. Hän pystyy pelaamaan keskellä ja laidassa ja tuo varmasti meidän erikoistilannepelaamiseemme vaihtoehtoja. Hän on luonnejätkä, joka pystyy auttamaan meidän nuoria pelaajiamme.

- Tällä hetkellä meillä on kaksi sentteriä poissa loukkaantumisen vuoksi eli Mika Niemi ja Peter Tiivola. Roni Hirvonen tulee olemaan vuodenvaihteessa pitkään poissa nuorten MM-kisojen vuoksi ja Jesperi Kotkaniemeä kutsuu NHL, joten on selvää, että tarvitsemme keskikaistalle lisää voimaa, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi Ässien sivuilla.

Ikonen on valmiina palaamaan takaisin kaukaloon.

- Olen harjoitellut hyvin ja jäätuntumakin on kohtalaisen hyvä eli pelihalut ovat korkealla. Ässät osoitti kiinnostusta ja uskon pelityylini sopivan hyvin seuraan. Ässissä on menossa hyvä projekti ja Ari-Pekka Selin on minulle tuttu valmentaja ja hänestä jäi minulle hyvä kuva. Kaikella tapaa tämä oli turvallinen valinta.

- Tuon joukkueeseen kokemusta, taisteluilmettä sekä lisää työnteon kulttuuria. Pyrin olemaan hanakka pelaaja maalinedustalla, Ikonen kommentoi.

Ikonen liittyy Ässien harjoitusryhmään ensi viikolla.

Samalla Ässät ja TPS ovat sopineet maalivahti Rasmus Tirrosen lainasopimuksen jatkosta. Uusi sopimus on voimassa marraskuun loppuun saakka.


---
Julkaisija: Salttu Forsström