Samuli Piipponen paikkaamaan Jukurien pakkivajetta

9.11.2020
Samuli Piipponen paikkaamaan Jukurien pakkivajetta

Samuli Piipponen liittyy Jukureihin parin kuukauden sopimuksella. (Kuva: Mikko Kankainen)

Jukurien puolustaja Jaakko Haarti on poissa Jukurien vahvuudesta vielä useita viikkoja, joten Jukurien pakkiosastoa täydentämään on kutsuttu Jukureille ennestään hyvin tuttu puolustaja Samuli Piipponen.

Piipponen, 27, vahvistaa Jukurien puolustusta kahdeksan viikon mittaisella sopimuksella eli loppuvuoden ajan. Piipponen on pelannut Jukureissa ensimmäisen kerran jo kaudella 2011 - 2012, ja edellisen kerran keväällä 2020 päättyneellä kaudella.

Haartin alkukaudesta syntynyttä vammaa on yritetty hoitaa kuntoutuksella, mutta se ei ole tuottanut toivottua tulosta, joten edessä on leikkaus. Operaatiosta toipumisen odotetaan vievän muutaman viikon ajan.

Jukurit tiedotti asiasta kotisivuillaan.


---
Julkaisija: Salttu Forsström