Sportin Paukku hamuaa revanssia Ässistä – ”Tiedetään mitä on tulossa”

27.10.2020
Sportin Paukku hamuaa revanssia Ässistä – ”Tiedetään mitä on tulossa”

Sport kohtaa tiistaina Ässät. (Kuva: Kimmo Metsälä)

Hyvävireinen Sport matkustaa tiistaina Ässien vieraaksi. Joukkueet kohtasivat muutama viikko sitten ensimmäisen kerran tällä kaudella ja tuolloin Ässät oli vahvempi 3-2-voitolla. Sportin hyökkääjä Jesse Paukku haluaa tiistaina maksella kalavelkoja.

Sport lähtee otteluun makoisa vierasvoitto Ilveksestä plakkarissaan ja Paukku uskoo vireen jatkuvan myös Porissa.

– Ollaan joukkueena päästy hyvään vireeseen. Ollaan puhuttu paljon siitä, miten halutaan pelata. Saa vaan intoa lisää, kun tulee tulosta, kaksi maalia Ilveksen verkkoon tehnyt Paukku kertoo Sportin sivuilla.

Paukku on ketjukavereidensa, Jonne Virtasen ja Sebastian Stålbergin, kanssa ollut mielenkiintoista seurattavaa kentällä. Kolmikko miehittää myös Sportin sisäisen pistepörssin kärkeä.

– Molemmat ovat tottuneet puolustavampaan rooliin, mutta nyt on jäänyt tehoja myös hyökkäykseen. Ollaan saatu riistoja ja niistä vastahyökkäyksiä. On ollut mukava pelata, toteaa Paukku.

Omaan alkukauteensa hyökkääjä on tyytyväinen. Tehopisteitä on tähän mennessä kertynyt 3+2.

– Pitää olla tyytyväinen, kun vertaa aiempiin kausiin. Olen halunnut hyökkäävämpään rooliin ja tehdä tulosta, vaikka ei me mikään tulostekokenttä olla, mutta otetaan tehopisteet vastaan.

Vaasan Sport on kärsinyt viime aikoina loukkaantumisista ja hyökkääjä Erik Riska pelasi viime viikolla muutaman pelin puolustajana.

– Loukkaantumisia on ollut paljon ja varsinkin pakkipäätä on kaatunut. Vaikeuttaahan se, mutta viime viikolla näytettiin, että pystytään kyllä pelaamaan. Pelataan niillä, jotka ovat terveinä ja hyvin on mennyt.

Sportin seuraava vastus on Porin Ässät, joka on kohdattu alkukaudella jo kertaalleen. Tuolloin peli päättyi niukasti Ässien voittoon.

– Varmaan samalla tavalla kohdataan Ässät kuin aiemminkin. Pelattiin Porissa hyvä peli ja nyt tiedetään mitä on tulossa. Nyt vaan pitää saada aikaiseksi tulosta, päättää Paukku.


---
Julkaisija: Salttu Forsström