HIFK nosti pelaajan Mestiksestä mukaan – ”Hyvä pelaamaan alivoimaa”

9.10.2020
HIFK nosti pelaajan Mestiksestä mukaan – ”Hyvä pelaamaan alivoimaa”

Kuva: Juuso Pellava

HIFK on vahvistanut joukkuettaan tehdessään ottelukohtaisen sopimuksen hyökkääjä Teemu Väyrysen kanssa. Väyrynen on pelannut alkukauden Mestis-seura Jokipojissa ja liittyy HIFK:n mukaan perjantaina.

Väyrynen on ollut alkukaudesta tehokas viimeistellessään neljässä ottelussa pisteet 2+6=8. 23-vuotiaalta Väyryseltä löytyy aiempaa Liiga-kokemusta neljän kauden ajalta TPS:sta sekä yhden kauden verran Bluesista. Yhteensä hänellä on tilillään 220 ottelua Liigassa ja hän on merkkauttanut niissä pisteet 32+15.

– Väyrynen on työteliäs pelaaja ja hyvä pelaamaan alivoimaa. Tarvitsimme pelaajan, joka pystyy auttamaan meitä alivoimalla, koska meillä on paljon pelaajia loukkaantuneena siltä osastolta, kommentoi urheilujohtaja Tobias Salmelainen HIFK:n sivuilla.

Väyrynen pelaa HIFK:ssa numerolla 61.


---
Julkaisija: Salttu Forsström