KooKoon Bonsakseen odottaa jo tositoimiin pääsemistä

3.10.2020
KooKoon Bonsakseen odottaa jo tositoimiin pääsemistä

Alexander Bonsaksen on tällä kaudella KooKoon kapteeni. (Kuva: Sami Malmberg)

KooKoon Liiga-kausi alkaa lauantaina, kun kouvolalaiset kohtaavat vieraskentällä Kärpät. Kaikki muut joukkueet ovat olleet jo tositoimissa, joten KooKoon leirissä kädet syyhyävät jo päästä jäälle.

KooKoo matkusti Ouluun jo perjantaina valmistautuakseen peliin. KooKoon kapteeni Alexander Bonsaksen myöntää, että kauden avausta on ehditty jo odottaa.

– On ollut todella, todella pitkä aika odottaa runkosarjan ensimmäistä ottelua, Bonsaksen kommentoi KooKoon sivuilla.

Kärpät kaatoi avausottelussaan HPK:n vieraskentällä ja lähtee kotiotteluunsa ennakkosuosikkina. Bonsakseen pitää Kärppiä hyvänä mittarina.

– Kärpät on meille hyvä haaste heti kauden alkuun. Hyvä joukkue on vastassa ja pääsemme mittaamaan heti sitä, missä me menemme.

– Meidän täytyy pystyä pelaamaan kovaa ja meidän omaa peliä voittaaksemme. 1vs1-tilanteet on hoidettava kunnialla ja jokaisen pelaajan on onnistuttava, norjalainen veistelee ottelua edeltävänä päivänä.

– Koska kyseessä on kauden ensimmäinen ottelu, ottelussa voi olla nähtävissä vielä kokonaisuuksien hajoamista ja huonoa balanssia, mutta se nähdään huomenna. Uskon, että me ollaan kuitenkin valmiita kauden ensimmäiseen otteluun, Bonsaksen vinkkaa.

Usean kauden Suomessa pelannut norjalaispelaaja nimettiin tällä kaudella KooKoon kapteeniksi ja hän kantaa C-kirjainta rinnassaan kunnialla.

– Tänä vuonna meillä on edellistäkin vuotta nopeampi joukkue ja uskon, että kannattajat tulevat näkemään meiltä vauhdikasta jääkiekkoa. Olemme myös energinen joukkue ja haluamme sen myös näyttää.

– Totta kai kapteenin roolin saaminen on aina kunnia ja tuntuu hyvältä. Joka päivä yritän olla paras versio itsestäni ja näyttää esimerkkiä sekä kaukalossa että sen ulkopuolella. Haluan johtaa omalla esimerkilläni ja olla hyvä siinä joka päivä, kunnianhimoinen kapteeni kommentoi.

– Meillä on kopissa kasa hyviä tyyppejä ja toivon, että kaikki jätkät uskaltavat ottaa vastuuta. Tarvitsemme kaikki 25 pelaajaa vastuunottajiksi menestyäksemme, Bonsaksen päättää.


---
Julkaisija: Salttu Forsström