TPS:lle huippuhankinta – Ville Lajunen palaa Liigaan

30.9.2020
TPS:lle huippuhankinta – Ville Lajunen palaa Liigaan

Turun Palloseura on tehnyt sopimuksen 32-vuotiaan puolustaja Ville Lajusen kanssa. Lajusen sopimus kattaa kuluvan kauden ja siinä on KHL-pykälä.

Lajunen on pelannut Liigassa aiemmin Bluesissa. KHL:ssä hän on pelannut Metallurg Magnitogorskissa, Jokereissa, Spartak Moskovassa, Kunlun Red Starsissa sekä viimeksi Vityaz Podolskissa. Lisäksi hän on pelannut kaksi kautta Ruotsissa Färjestad BK:n joukkueessa. Leijonien paidassa Lajunen oli vuoden 2014 MM-joukkueessa voittamassa hopeaa.

- Todella hienoa päästä pelaamaan TPS:ssä! En ole Liigassa pelannut muutamaan vuoteen, joten tämä mahdollisuus tuntui erittäin mielenkiintoiselta vaihtoehdolta tässä vaiheessa, pohtii Lajunen TPS:n sivuilla.

Kiekollisesti erittäin taitavaksi pelaajaksi profiloitunut Lajunen haluaa tuoda TPS:n arkeen monipuolista osaamista.

– Valmentajathan minun roolini ja käyttöni loppujen lopuksi määrittelevät. Ensin haluan päästä harjoittelemaan laadukkaasti muun joukkueen kanssa ja sitten mennään eteenpäin, jatkaa Lajunen.

TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio hehkuttaa tuoreinta hankintaa.

– Olen enemmän kuin innoissani Lajusen saamisesta meille! Kyseessä on huippupakki, jolle löytyy käyttöä niin erikoistilannepelaamisessa kuin tasaviisikoinkin mentäessä. Tämän luokan pakkeja ei ole ihan hetkeen TPS:n rosterissa nähty, Kallio iloitsee.


---
Julkaisija: Salttu Forsström