KalPan kapteenisto valittu

1.9.2020
KalPan kapteenisto valittu

KalPan Liiga-joukkueessa kapteenin virkaa kantaa tulevalla kaudella Tommi Jokinen. Jokisen kanssa kapteenistoon kuuluvat varakapteenit Kai Kantola, Mikael Seppälä ja Balazs Sebok.

Tuleva kausi on jo 13. peräkkäinen kausi, kun KalPan edustusjoukkueen kapteeni on seuran oma kasvatti. Kapteeniston alkavalle kaudelle valitsi joukkue.

Jokiselta löytyy eniten SM-mitaleita KalPa-paidassa. C-nuorten SM-hopea, B-nuorten SM-hopea, A-nuorten SM-kulta ja SM-liigan pronssi sekä SM-liigan hopea. Jokiselle alkava kausi on seuran edustusjoukkueessa on 11.

- Iso kunnia jatkaa kasvattajaseuran kapteenina. En pidä yhtäkään päivää tässä virassa itsestäänselvyytenä, vaan pyrin joka päivä olemaan tämän kunnianosoituksen arvoinen, neljättä kauttaan KalPan kapteenina aloittava Jokinen sanoo KalPan sivuilla.

Kapteeniston täydentävät varakapteeneiksi nimetyt Kai Kantola, Mikael Seppälä ja Balazs Sebok. Kantola on toiminut varakapteenina myös kolmella edelliskaudella. Sen sijaan Seppälälle ja Sebokille alkava kausi on ensimmäinen keltapaitojen kapteenistossa.

Ensimmäisen kerran uusi kapteenisto on virassaan perjantaina 4.9. Jämsässä, kun KalPa kohtaa kauden neljännessä harjoitusottelussaan JYPin Jämsän jäähallissa alkaen klo 18.30. Olvi Areenan jäälle kapteenisto johdattaa joukkueensa seuraavan kerran lauantaina 5.9. klo 17.00 alkavassa ottelussa, kun keltapaidat käyvät uudelleen JYPin kimppuun.


---
Julkaisija: Salttu Forsström