Juuso Ikonen sopimukseen HPK:n kanssa – ”Lisää mahdollisuuksia ja monipuolisuutta hyökkäyspeliin”

27.7.2020
Juuso Ikonen sopimukseen HPK:n kanssa – ”Lisää mahdollisuuksia ja monipuolisuutta hyökkäyspeliin”

HPK on solminut pelaajasopimukset hyökkääjä Juuso Ikosen ja maalivahti Daniel Lebedeffin kanssa. Ikosen sopimus on yksivuotinen, Lebedeffin 1+1-vuotinen seuran optiolla.

25-vuotias Ikonen pelasi viime kaudella SHL:ää HV71:ssä. Liigassa hän on esiintynyt yhteensä viidellä kaudella ja pelannut Bluesin, JYPin ja Kärppien paidoissa. 233 ottelussaan hän on kirjannut pisteet 42+75=117.

Nuorten maajoukkueessa Ikonen oli voittamassa maailmanmestaruutta vuonna 2014.

– Juuso on työteliäs ja monipuolinen hyökkääjä, joka pystyy olemaan tehokas hyökkäyssuuntaan ja samalla myös luotettava puolustussuuntaan. Hän tuo lisää mahdollisuuksia ja monipuolisuutta hyökkäyspeliimme. Juuso tulee aloittamaan meillä keskushyökkääjänä, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kertoo seuran tiedotteessa.

21-vuotias Daniel Lebedeff on pelannut viisi edellistä kautta Pohjois-Amerikassa. Kahdella viimeisimmällä kaudella HIFK:n kasvatti esiintyi Yhdysvaltain yliopistosarjassa Wisconsinin yliopiston joukkueessa.

– Saamme Danielista monipuolisen ja lahjakkaan nuoren maalivahdin. Hänellä on valmius pelata ja voittaa heti, Mika Toivola kertoo.

HPK:n joukkueeseen odotetaan vielä lisävahvistuksia.

– Haemme edelleen keskushyökkääjää sekä puolustajaa. Näiden hankintojen aika koittaa kuitenkin vasta lähempänä lokakuun sarjan aloitusta. Harjoitusottelukauden aloitamme nykyisellä rosterilla, Toivola päättää.


---
Julkaisija: Antti Seppänen