Alexander Ytterell Tapparasta KooKoohon – ”Valmis suureen vastuuseen”

27.7.2020
Alexander Ytterell Tapparasta KooKoohon – ”Valmis suureen vastuuseen”

Puolustaja Alexander Ytterell on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen KooKoon kanssa. 29-vuotias Ytterell pelasi viime kaudella Liigaa Tapparan riveissä.

Viime kausi tuotti ruotsalaispuolustajalle 59 ottelussa pisteet 8+7=15. Ytterell on pelannut urallaan kolme kautta SHL:ssä ja kolme kautta Allsvenskanissa. Kokemusta on karttunut myös Tanskan pääsarjasta.

– Alexander on parhaassa iässä oleva puolustaja, joka on valmis suureen vastuuseen ja pelaamaan uransa parasta kiekkoa. Hän syöttää oikea-aikaisesti ja peliä edistävästi, minkä lisäksi hänellä on hyvä laukaus, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoo joukkueen tiedotteessa.


---
Julkaisija: Antti Seppänen