Tommi Miettinen Liiga-podcastissa: ”Saimme mieluisia pelaajia jatkamaan ja tuotua pelaajia, joita halusimme”

9.6.2020
Tommi Miettinen Liiga-podcastissa: ”Saimme mieluisia pelaajia jatkamaan ja tuotua pelaajia, joita halusimme”

KalPa palasi jäälle kesäkuun alussa. Päävalmentaja Tommi Miettinen puhkuu tyytyväisyyttä meneillään olevaan jääharjoittelujaksoon ja siihen, millainen joukkue ensi kaudeksi on kasaantumassa.

Yhteisharjoittelu oli tässä vaiheessa kesää tietoinen valinta KalPassa. Miettinen kertoo joukkueen kuulumisista Liiga-podcastissa.

– Olemme ottaneet tosi positiivisilla fiiliksillä sen, että paikkoja on alettu avata. Olemme päässeet asioissa eteenpäin, kun olemme meidänkin bisneksessämme saaneet yhteisharjoittelua käyntiin. Valitsimme linjan, että harjoittelemme kesäkuun alussa pari-kolme viikkoa yhdessä ja sillä tavalla viemme tätä prosessia eteenpäin, Miettinen sanoo.

Jää on ollut jääkiekkoilijoille ymmärrettävästi mieluinen alusta tehdä töitä.

– Ilmapiiri on ollut koko ajan tosi positiivinen. Tähän hetkeen oli kaikilla tilausta, että pääsemme yhdessä tekemään asioita. Oli pitkä pätkä, kun hoidettiin oheisharjoittelua etänä ja siihen erinäköisiä konsteja löydettiin ja yritettiin luoda siitä niin antoisa kuin näissä olosuhteissa oli mahdollista. Hyvään paikkaan tuli kaikille tämä, että pääsemme tekemään yhdessä juttuja. Jää on meille luonnollisin elementti ja se oli meille tähän hetkeen kiva lisä, Miettinen kertoo.

KalPassa on vaihtuvuutta varsin vähän, mikä auttaa varmasti työntekoa myös. Miettinen on hyvillään sekä jatkavasta rungosta että hankinnoista.

– Olen tosi tyytyväinen, mikä sopimustilanne meillä on tällä hetkellä. Viimeisiä palasia koitetaan lisätä syksyn aikana. Runko on hyvä ja jatkumoa viime kaudesta. Saimme ajettua asioita joukkueeseen ja mieluisia pelaajia jatkamaan. Olemme saaneet tuotua tuoretta verta ulkopuolelta, mieluisia pelaajia, joita halusimme.

>> Kuuntele Miettisen haastattelu Suplassa


---
Julkaisija: Antti Seppänen