Pekka Virta Liiga-podcastissa: ”Pelaajat tekevät hyvin töitä ammattinsa eteen”

2.6.2020
Pekka Virta Liiga-podcastissa: ”Pelaajat tekevät hyvin töitä ammattinsa eteen”

Rauman Lukko on kokoamassa erittäin kilpailukykyistä joukkuetta ensi kaudeksi. Päävalmentaja Pekka Virta kertoo Liiga-podcastissa olevansa erittäin tyytyväinen siihen, millaiseksi Lukon vetovoima on viime vuosina muodostunut.

Lukon joukkue on kokoontunut alkuviikosta niissä puitteissa, joissa se on ollut mahdollista. Jäällekin Lukko on pääsemässä.

Virta kertoo kesäkuun alun tunnelmista Liiga-podcastissa.

– Meillä on ollut testipäiviä ja varusteiden sovitusta kotimaisille pelaajille. Ulkomaalaispelaajat ovat yhä ulkomailla. Sitten on mahdollisuus aloittaa jääharjoittelu tällä viikolla niiden osalta, jotka ovat halukkaita vapaaehtoisia ja kiinnostuneita täällä olemaan. Pelaajat saavat itse päättää, mikä tekeminen on heille parasta ja missä. Teemme parin viikon ohjelman, jossa on mahdollisuus käydä kolme kertaa viikossa jäällä. Pelaajat päättävät sitten, mennäänkö valmentajien ohjeistuksessa vai ilman tai osittain valmentajien ohjeistuksessa ja osittain ilman. Se palaveri käytiin maanantaina, Virta kertoo.

Virta on ollut tyytyväinen siihen, miten joukkue on harjoitellut koronakevään ajan.

– Tunnelma on hieman erikoinen ja erilainen. Olemme olleet puhelimitse yhteydessä ja kyselleet harjoitteluohjelmat, -paikat ja -systeemit. Kyllä pelaajat tekevät hyvin töitä ammattinsa eteen. Siinä ei ole mitään valittamista. Se, että emme näe, on erikoista. Tähän asti on selvitty näin, ja eiköhän tässä selvitä jatkossakin eteenpäin, hän sanoo.

Pekka Virta kertoo Liiga-podcastissa myös Lukon viime vuosina tapahtuneesta vetovoiman kasvusta ja sen taustoista.

>> Kuuntele Virran haastattelu Suplassa


---
Julkaisija: Antti Seppänen