Jouko Myrrä Liiga-podcastissa tämän hetken treenaamisesta: ”Pelaajat halusivat harjoitella ryhmissä”

29.5.2020
Jouko Myrrä Liiga-podcastissa tämän hetken treenaamisesta: ”Pelaajat halusivat harjoitella ryhmissä”

Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä tervehtii ilolla joukkueensa halua harjoitella näinä viikkoina pienryhmissä. Pienenkin porukan sisälle syntyy aina pelaajia eteenpäin vievää kilpailua. Myrrä kertoo Ilveksen tekemisestä Liiga-podcastissa.

Ilves harjoittelee parhaillaan pienryhmissä. Päävalmentaja Jouko Myrrän mukaan joukkueelta kysyttiin asian suhteen halua ja suostumusta. Myrrä kertoo asiasta Liiga-podcastin haastattelussa.

– Koko seura ja valmennustiimin jokainen jäsen olivat mielissään. Jokainen kunnioittaa näistä säädöksiä ja ohjeistusta, että jos on riskiryhmäläisiä lähipiirissä tai kuuluu niihin itse, sitten harjoittelee yksin. Faktat otettiin huomioon. Tärkeintä oli, että pelaajat halusivat harjoitella ryhmissä ja kokivat, että yhdessä harjoittelu on meidän lajimme suola. Mehän olemme hyvässä ja pahassa laumasieluja, ja nyt olemme olleet tänä keväänä hieman pienempi Ilves-lauma, Myrrä kertoo.

Myrrän mukaan ryhmissä harjoittelu tuo tehoa treenaamiseen.

– Se on ihan vertaansa vailla. Siihenhän meidän koko lajimme perustuu: samanhenkisten kanssa ja samanhenkisiä vastaan. Näen, että kun 3-4 pelaajaa harjoittelee punttisalilla tai juoksee rappusia, niin harjoitusvaste on varmasti kovempi kuin mitä keskimäärin yksittäinen pelaaja pystyisi tekemään, hän lausuu.

>> Kuuntele Myrrän haastattelu Suplassa


---
Julkaisija: Antti Seppänen