Jukka Peltola Liiga-podcastissa – ”Aion todellakin näyttää olevani luottamuksen arvoinen”

8.5.2020
Jukka Peltola Liiga-podcastissa – ”Aion todellakin näyttää olevani luottamuksen arvoinen”

Jukka Peltola palaa kahden KHL-kauden jälkeen Liigaan ja Tapparaan. Hän saa suuren määrän voimaa ja motivaatiota siitä, että hänen paluunsa on suuresti fanien odottama. Peltola on vieraana uusimmassa Liiga-podcastissa.

Jukka Peltolan hankinta KHL-seura Sibir Novosibirskista on yksi koko Liigan kovimmista siirroista ensi kautta ajatellen. Peltolan paluu Tapparan paitaan on ollut seuran kannattajille todella mieluisa uutinen.

– Totta kai se lämmittää hirveästi mieltä. Paljon on tullut positiivisia viestejä, ja se on hieno signaali minun suhteeni, että minuun luotetaan. Nyt on minun vuoroni näyttää, että olen sen luottamuksen arvoinen, ja sen aion todellakin tehdä, Peltola sanoo Liiga-podcastissa.

– En usko, että siitä tulee mitään paineita, vaan positiivisia odotuksia tulevan suhteen, että pääsen pelaamaan tuossa tutussa nutussa, hän jatkaa.

Peltola oli neljän kauden ajan Tapparan kapteeni ennen ulkomaille lähtöään.

– Uskon, että johtaminen on yksi vahvuuksistani, ja se kuuluu työnkuvaani edelleen, hän tuumaa.

>> Kuuntele Peltolan haastattelu Suplassa


---
Julkaisija: Antti Seppänen